Efortuna Sport

Viitorul n-a castigat niciodata acasa cu Dinamo. O face luni seara?

Viitorul si Dinamo inchid, luni seara, prima etapa din playoff, iar meciul de la Ovidiu este unul cu o miza uriasa.

Cei de la Viitorul tocmai au pierdut primul loc in clasament dupa victoria Stelei cu CFR Cluj, in timp ce Dinamo nu are decat varianta victoriei pentru a ramane in cursa pentru titlu.

Fortuna ofera o cota de 2.05 pentru prima victorie a celor de la Viitorul pe teren propriu in fata lui Dinamo.

Viitorul n-a mai pierdut acasa din 31 iulie 2016, cand au fost invinsi de Steaua, cu 3-1. Au urmat de atunci zece victorii si doua remize pentru echipa lui Gheorghe Hagi.

De cealalta parte, Dinamo are patru victorii, trei remize si sase infrangeri pe teren strain in sezonul regulat. Cu 40 de goluri marcate, Dinamo a avut al doilea atac dupa 26 de etape, urmata de Viitorul, cu 39 de goluri.

Pont

Dinamo este echipa cu cele mai multe goluri incasate in primele 30 de minute (17), dar in acelasi timp si echipa cu cele mai multe goluri incasate in ultimul sfert de ora (13).

De sase ori s-au mai intalnit pana acum cele doua echipe cu Viitorul in postura de gazda, iar echipa lui Hagi n-a castigat niciodata pana acum acasa impotriva lui Dinamo. Patru remize si doua victorii ale lui Dinamo pe terenul de la Ovidiu.

Cele doua echipe au jucat cel mai recent pe 4 februarie in Stefan cel Mare, Viitorul impunandu-se cu 2-1 prin golurile lui Boli si Coman. Pentru Dinamo a inscris Nistor.



Viitorul n-a castigat niciodata acasa cu Dinamo. O face luni seara?