Efortuna Sport

Un nou inceput pentru echipa lui Florin Andone

Sursă foto: twitter.com

Deportivo La Coruna intra de joi seara intr-o noua era sub conducerea lui Pepe Mel, tehnicianul instalat in aceasta saptamana pentru a redresa corabia in deriva.

Gaizka Garitano, omul care a insistat in vara pentru transferul lui Florin Andone de la Cordoba, a fost demis dupa a patra infrangere la rand, 0-4 in deplasare cu Leganes.

Deportivo a ajuns pe locul 17 in La Liga, primul de deasupra liniei retrogradarii, si se afla la egalitate cu Granada (19 puncte), prima echipa de pe loc retrogradabil.

Situatia galicienilor este una critica in acest moment, Deportivo fiind fara victorie in ultimele noua meciuri. De la 3-1 cu Betis Sevilla pe teren propriu in 21 decembrie Deportivo n-a mai batut pe nimeni.

Au urmat cinci remize la rand, dupa care seria a continuat cu patru infrangeri consecutive si Garitano a platit cu postul de antrenor.

Ramane de vazut in ce masura noul antrenor Pepe Mel ii va acorda acelasi credit lui Florin Andone, jucator care in acest sezon a marcat 7 goluri pentru Deportivo, ultimul pe 20 ianuarie contra lui Las Palmas.

Fortuna ofera o cota atractiva de 3.95 pentru un gol marcat de Andone in orice moment al meciului de joi seara gazduit de El Riazor.

De cealalta parte, Atletico Madrid vine dupa infrangerea suferita pe final de meci cu Barcelona si are nevoie de cele trei puncte ca de aer.

Echipa lui “Cholo” Simeone ocupa locul patru in clasament si se afla sub presiunea urmaritoarelor Real Sociedad si Villarreal.

Atletico Madrid are patru meciuri la rand fara infrangere in deplasare, unde n-a mai pierdut de la 0-3 cu Villarreal pe 12 decembrie. Doua victorii si doua remize au obtinut “Los Colchoneros” de atunci.

Deportivo n-a mai castigat acasa cu Atletico Madrid de la un 2-1 in 2009, goluri Colotto si Guardado dupa ce Aguero deschidea scorul pentru oaspeti.



Un nou inceput pentru echipa lui Florin Andone