Efortuna Sport

Totul despre Slavia Praga – CFR Cluj

Sursă foto: https://twitter.com/slaviaofficial/

Miercuri seara de la 22:00 toti ochii vor fi atintiti spre Praga, acolo unde CFR Cluj incearca o noua minune europeana.

Victorie Slavia Praga
Egal
Victorie CFR Cluj

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Dupa acel 4-3 de poveste pe Celtic Park, campioana Romaniei are nevoie de inca un meci perfect pentru a rasturna calculele hartiei si rezultatul nefavorabil din tur.

Slavia Praga s-a impus in Gruia, cu 1-0, si porneste cu prima sansa la calificarea in grupele Champions League.

Desi dominati la capitolul fizic in prima parte a jocului, cei de la CFR Cluj au ramas cu un gust amar dupa partida tur, nu atat din cauza rezultatului, cat mai ales a desfasurarii ulterioare a partidei.

In partea secunda CFR Cluj a aratat ca se poate ridica la nivelul adversarului si doar ratarea loviturii de la 11 metri de catre Omrani a privat-o pe campioana Romaniei de un rezultat mai bun.

Chiar si pornind in retur de la 1-1 nu s-ar fi schimbat prea mult datele problemei, CFR Cluj fiind obligata sa atace si sa marcheze la Praga.

De la prima intalnire directa ambele formatii au dat recital in competitiile interne. Slavia, cu doar un titular fata de partida din Gruia, a invins-o pe Bohemians Praga, cu 4-0.

CFR Cluj a folosit mai multi jucatori de baza in victoria 4-1 cu FC Botosani de pe teren propriu.

Slavia Praga a primit un singur gol in ultimele opt meciuri oficiale!

Ultima echipa romaneasca prezenta pe Eden Arena din Praga a fost FC Vaslui in septembrie 2008, cand moldovenii remizau fara goluri cu Slavia in primul tur al Cupei UEFA.

In trecut a mai jucat Steaua de doua ori si niciodata nu a reusit sa se impuna pe terenul Slaviei, o adevarata fortareaza pentru orice adversar.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Italia, cu Gianluca Rocchi la centru.



Totul despre Slavia Praga – CFR Cluj