Efortuna Sport

Totul despre Rennes - CFR Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

La jumatatea fazei grupelor in Europa League campioana CFR Cluj are nevoie de punct sau puncte in deplasarea cu Rennes.

Victorie Rennes
Egal
Victorie CFR Cluj

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

O echipa CFR Cluj despre care antrenorul lui Rennes a spus ca este "greu de manevrat".

Dan Petrescu spune ca va aborda meciul la victorie, dar ca s-ar multumi si cu un egal. Tehnicianul campioanei Romaniei este constient de forta lui Rennes pe teren propriu si spera la o noua minune europeana.

Cifrele sunt impotriva celor de la Rennes inaintea meciului cu CFR Cluj, echipa franceza fiind fara victorie in ultimele noua meciuri in toate competitiile.

Ultima victorie obtinuta de Rennes dateaza din 25 august, cand o invingea in deplasare pe Strasbourg, cu 2-0, in campionatul Frantei. Au urmat de atunci patru remize si tot atatea infrangeri.

In ultimele cinci meciuri oficiale Rennes a pierdut patru si a remizat o data. Ultimele trei partide au insemnat tot atatea infrangeri pentru gruparea bretona.

Rennes si CFR Cluj nu s-au mai intalnit niciodata pana acum.

CFR Cluj a mai intalnit de sase ori pana acum echipe din Hexagon fara a obtine vreo victorie. Trei remize si trei infrangeri pentru echipa din Gruia.

O singura data Rennes a mai jucat impotriva unei echipe din Romania, in 2015 cu Rapid Bucuresti, meci castigat de "feroviarii" din Giulesti, cu 2-0.

Pe teren propriu in cupele europene Rennes este neinvinsa de patru meciuri, interval in care a obtinut doua victorii si doua remize.

Meciul programat de la 22:00 va fi arbitrat de o brigada din Rusia, cu Aleksei Eskov la centru. Acesta va fi asistat la cele doua margini de Dmitri Mosyakin si Valeri Danchenko.

Partida se joaca pe Roazhon Park, stadionul de casa al lui Rennes, o arena cu o capacitate de 29.778 locuri si care a fost inaugurata in...1912!



Totul despre Rennes - CFR Cluj