Efortuna Sport

Totul despre Manchester United - Liverpool

Sursă foto: https://twitter.com/utdrobbo

Un derby al nordului Angliei mai dezechilibrat ca niciodata intre Manchester United si Liverpool, doua echipe despartite de 15 puncte!

Victorie Man.United
Egal
Victorie Liverpool

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Liverpool vine pe Old Trafford in calitate de lider autoritar al Premier League, cu cinci puncte in fata lui Manchester City si un meci mai putin disputat.

Manchester United se afla la doar un punct deasupra liniei retrogradarii si tot mai multe voci ii cer demisia managerului norvegian Ole Gunnar Solskjaer.

Ambele echipe se confrunta cu probleme de efectiv din cauza accidentarilor. Salah este incert la Liverpool, in timp ce United ii are pe lista jucatorilor cu semnul intrebarii pe Lingard, Jones, Dalot, Greenwood, Bissaka, Martial si Shaw.

Solskjaer: "Niciodata nu am simtit ca postul de manager la United este prea mare pentru mine. Am incredere in ceea ce vrem sa facem si in echipa mea".

Klopp: "Cat de mult imi plac astfel de meciuri? Enorm! Sunt ca sarea in bucate pentru mine".

In pofida diferentei uriase din clasament, Manchester United este neinvinsa pe teren propriu in ultimele sase confruntari cu Liverpool (trei victorii si doua remize in cele cinci meciuri de campionat).

Singura infrangere a lui United in ultimele zece meciuri cu Liverpool a fost anul trecut pe Anfield, scor 1-3. Jose Mourinho era demis la doua zile dupa!

Patru din ultimele sase meciuri de Premier League s-au incheiat remiza, iar trei dintre acestea cu 0-0.

Manchester United se afla la doua goluri distanta de a deveni prima echipa cu 2000 de goluri marcate in Premier League.

Doar doua victorii in ultimele 13 meciuri de campionat pentru trupa de pe Old Trafford.

Liverpool ar ajunge la 18 victorii consecutive si ar egala recordul stabilit de Manchester City intre august si decembrie 2017.

Daca nu castiga duminica, United ar egala cel mai prost start de sezon din 1986/87 incoace.



Totul despre Manchester United - Liverpool