Efortuna Sport

Totul despre Lazio - CFR Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Meciul de joi seara este unul de totul sau nimic pentru Lazio, echipa care mai pastreaza sanse teoretice de calificare in 16-imile Europa League.

Victorie Lazio
Egal
Victorie CFR Cluj

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Lazio se afla la sase puncte distanta de CFR Cluj in clasament si mai poate iesi din grupa doar printr-un concurs favorabil de rezultate.

Echipa italiana este obligata sa castige in fata campioanei Romaniei, echipa care mai are nevoie de un singur punct pentru a obtine calificarea in primavara europeana.

Pentru Lazio calculele sunt complicate. Trebuie sa castige ultimele doua meciuri si sa spere ca in ultima etapa Celtic o va invinge pe CFR Cluj in Gruia. Victoria cu CFR ar trebui sa fie cu 1-0 sau la doua goluri diferenta pentru a conta in calcule.

CFR Cluj are nevoie de un punct in ultimele doua meciuri pentru obtinerea calificarii.

Dupa esecul cu Celtic din deplasare, cand au condus si apoi s-au vazut egalati si chiar batuti, jucatorii lui Simone Inzaghi au strans randurile si au livrat doua victorii in campionat, 4-2 cu Lecce si 2-1 cu Sassuolo.

CFR Cluj traverseaza o perioada fasta, cu trei victorii si o remiza in ultimele patru meciuri dupa infrangerea cu Poli Iasi.

De la succesul de rasunet cu Celtic din turul 3 preliminar al Champions League cei de la CFR Cluj au mai castigat un singur meci din cele zece disputate in deplasare. S-a intamplat pe terenul lui Rennes chiar in grupa de Europa League.

Lipseste Mario Rondon, suspendat dupa eliminarea suferita in finalul meciului cu Rennes din Gruia, astfel ca Lacina Traore va fi folosit din primul minut.

Echipele probabile

Lazio: Proto - Bastos, Vavro, Acerbi - Lazzari, Parolo, Cataldi, Berisha, Jony - Correa, Caicedo.

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Burca, Boli, Camora - Djokovic, Bordeianu, Culio - Deac, Traore, Omrani.

Meciul este condus de o brigada din Turcia.



Totul despre Lazio - CFR Cluj