Efortuna Sport

Totul despre ”finala” de la Paris: PSG – Real Madrid

Derby-ul primei etape din faza grupelor in Liga Campionilor le aduce fata in fata pe Paris Saint-Germain si Real Madrid.

Victorie PSG
Egal
Victorie Real Madrid

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Doua echipe cu pretentii la castigarea trofeului, doua echipe care in ultimele meciuri din competitiile interne s-au chinuit serios pentru victorii obtinute la limita.

PSG a trecut de Strasbourg prin reusita lui Neymar din prelungiri, in timp ce Real Madrid a depasit-o pe Levante, cu 3-2.

Un Neymar care isi ispaseste miercuri seara una dintre cele doua etape de suspendare. Lista de indisponibili a celor de la PSG este completata de Edison Cavani, Kylian Mbappe, Thilo Kherer, Colin Dagba si Julian Draxler.

Doua absente importante si de la Real Madrid. Fundasii Sergio Ramos si Marcelo sunt indisponibili pentru meciul de pe Parc des Princes. Starul Eden Hazard va intra din primul minut si aceasta constituie un plus pentru madrileni.

Meciul de miecuri seara va fi al 9-lea intre PSG si Real Madrid. Los Blancos a castigat patru din precedentele opt intalniri, in timp ce parizienii s-au impus doar de doua ori.

Real Madrid este neinvinsa in ultimele patru meciuri contra lui PSG, obtinand trei victorii si o remiza. Meciuri care au avut loc in sezonul 2015/2016, respectiv 2017/2018.

PSG este neinvinsa in ultimele 21 de meciuri disputate pe teren propriu in faza grupelor din Liga Campionilor, interval care a adus 15 victorii si sase remize.

CSKA Moscova in 2004 este ultima echipa care a invins-o pe PSG la Paris.

Real Madrid a marcat in toate din ultimele 28 de meciuri in Liga Campionilor cu Zinedine Zidane la timona.

Echipele probabile

PSG: Navas; Meunier, Silva, Diallo, Bernat; Verratti, Marquinhos, Gueye; Sarabia, Icardi, Di Maria.

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Varane, Militao, Mendy; Rodriguez, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Hazard.

Meciul va fi condus de o brigada din Anglia, cu Anthony Taylor la centru.



Totul despre ”finala” de la Paris: PSG – Real Madrid