Efortuna Sport

Totul despre CFR Cluj - Rennes

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Sansa uriasa pentru CFR Cluj de a mai pune trei puncte in clasamentul Grupei E din Europa League, joi seara, in meciul cu Rennes de pe teren propriu.

Victorie CFR Cluj
Egal
Victorie Rennes

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Campioana Romaniei a castigat meciul tur in urma cu doua saptamania, cu 1-0. O partida decisa de sutul lui Deac din lovitura libera si care a fost marcata de trei eliminati. Aproape tot meciul CFR Cluj a jucat in superioritate numerica, minute avand chiar si doi oameni in plus.

Chiar si asa, Rennes a oferit o replica puternica si nu mult a lipsit ca gruparea bretona sa reusesca egalarea in fata unui CFR care parca a uitat sa joace fotbal in avantaj numeric pe teren.

Dan Petrescu ramane la parerea ca formatia sa are a patra sansa de a iesi din grupa si spune ca CFR Cluj se afla la ani lumina distanta de echipele intalnite pana acum din punctul de vedere al bugetelor.

E o realitate, dar la fel de bine am vazut ca de multe ori in fotbal pe teren nu joaca banii si ca diferenta poate fi compensata printr-o daruire exemplara. Asta asteptam, joi seara, de la jucatorii trimisi in teren de Petrescu.

Printre acestia nu se afla fundasul Susic, jucator eliminat in meciul de la Rennes si care acum este suspendat alaturi de Camavinga si Mendy, fotbalistii oaspetilor.

Rennes a ajuns in Gruia cu mostenirea a patru meciuri fara victorie in cupele europene, serie pe care speram ca CFR-ul sa o prelungeasca.

O singura data a mai jucat Rennes in Romania, pe 3 noiembrie 2005, si era invinsa de Rapid in Giulestei, cu 2-0.

CFR Cluj a primit in trei randuri vizita unor formatii din Hexagon, nereusind pana acum sa castige vreun meci pe teren propriu: 1-1 cu Saint-Etienne si Lens in 2005, respectiv 1-2 cu Bordeaux in 2008.

Meciul programat de la 19:55 va fi arbitrat de o brigada din Portugalia, cu Tiago Martins la centru. Acesta va fi ajutat la margine de Luis Campos si Pedro Almeida.



Totul despre CFR Cluj - Rennes