Efortuna Sport

Totul despre CFR Cluj – FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Prima etapa a noului an in Liga 1 programeaza socul campionatului, CFR Cluj – FCSB, un duel pentru titlu in ultimii doi ani.

Victorie CFR Cluj
Egal
Victorie FCSB

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

In ultimul deceniu cele doua echipe care se infrunta duminica seara in Gruia au castigat impreuna sapte titluri, patru CFR Cluj, trei FCSB.

Cele doua au tinut steagul sus pentru Romania si in cupele europene, reusind cinci calificari in primavara europeana, doua CFR, trei FCSB.

CFR Cluj n-a mai pierdut pe teren propriu de la un 1-2 cu Viitorul in 2 septembrie 2018. De atunci au urmat 17 victorii dintre care ultimele zece la rand si opt rezultate de egalitate.

In plus, campioana Romaniei n-a mai primit gol pe teren propriu de 641 de minute!

FCSB a pierdut un singur meci din ultimele 14 disputate in Liga 1, 1-3 pe teren propriu cu Astra Giurgiu. In rest, 11 victorii si doua remize pentru echipa resuscitata de Bogdan Vintila.

Cele două echipe s-au mai confruntat de 55 de ori în principala competiţie internă, de 12 ori au câştigat clujenii, bucureştenii s-au impus de 21 de ori, iar alte 22 de jocuri s-au terminat la egalitate.

Palmares cu CFR gazdă: 27 de jocuri - 8 victorii CFR - 12 remize - 7 succese FCSB.

Ros-albastrii au castigat ultima oara in Gruia pe 10 august 2014, cu 1-0.

Cea mai recentă întâlnire directă: 22 septembrie 2019, FCSB - CFR 0-0. Acesta a fost şi singurul duel dintre Bogdan Argeş Vintilă şi Dan Petrescu.

Meciul de duminica seara va fi arbitrat de Istvan Kovacs din Carei.



Totul despre CFR Cluj – FCSB