Efortuna Sport

Totul despre CFR Cluj – Celtic. La un punct de primavara!

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj se afla in fata ultimului examen din faza grupelor Europa League si mai are nevoie de nu singur punct pentru a obtine calificarea in 16-imile de finala.

Victorie CFR Cluj
Egal
Victorie Celtic

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Pentru CFR Cluj meciul cu Celtic este al patrulea din acest sezon, unul inceput de campioana Romaniei in miezul verii.

Cele doua echipe s-au mai intalnit si in turul 3 preliminar din Champions League, cand CFR Cluj si Celtic au remizat in Gruia, scor 1-1.

Un rezultat care i-ar aduce echipei lui Dan Petrescu joi seara calificarea intre cele mai bune 32 de echipe din Europa League.

Celtic vine la Cluj in postura de castigatoare a grupei si in mod normal gruparea scotiana n-ar avea un obiectiv evident. Nici macar de razbunare pentru eliminarea din Champions League nu mai poate fi vorba, din moment ce scotienii au castigat meciul tur din grupe, cu 2-0, si au obtinut calificarea de pe primul loc.

Dan Petrescu a menajat mai multi dintre titulari la partida cu Botosani in perspectiva duelului cu Celtic, pierzand primul loc in Liga 1.

Astfel, CFR Cluj i-ar putea alinia din primul minut joi seara pe urmatorii: Arlauskis; Susic, Burca, Boli, Camora; Djokovic, Bordeianu, Culio; Deac, Traore, Omrani.

Rondon este suspendat dupa cartonasul rosu primit in finalul meciului de acasa cu Rennes, in timp ce Luis Aurelio si Peteleu sunt accidentati.

LIVE CFR Cluj - Celtic aici

Petrescu nu poate conta pe Vinicius si Muresan, jucatori care nu fac parte din lotul pentru cupele europene.

Celtic ar putea incepe cu: Gordon; Bauer, Bitton, Ajer, Taylor; Ntcham, Robertson; Shved, Rogic, Johnston; Griffiths.

Absentii campioanei Scotiei sunt: Brown (suspendat), Frimpong (fara drept de joc), Bain (accidentat), Simunovic (accidentat), Elhamed (accidentat), Eboue (accidentat), Arzani (accidentat), Elyounoussi (accidentat), Bayo (accidentat).

Partida va fi arbitrata de o brigada din Turcia.



Totul despre CFR Cluj – Celtic. La un punct de primavara!