Efortuna Sport

Totul despre Barcelona - Slavia Praga. Serie incredibila a campioanei Spaniei pe teren propriu

Sursă foto: https://twitter.com/fcbarcelona

Seria de sapte meciuri castigate la rand de FC Barcelona s-a oprit in fata lui Levante, echipa care a anesteziat-o pe campioana Spaniei in doar sapte minute.

Victorie Barcelona
Egal
Victorie Slavia Praga

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Barcelona a pierdut neasteptat in campionat, dupa ce deschisese scorul, iar acum revine in Champions League pentru a-si reface moralul.

Slavia Praga este la prima vedere genul de adversar in fata caruia echipa blaugrana sa repare relatia cu fanii dupa infrangerea cu Levante.

Daca ne gandim insa la meciul tur, castigat extrem de greu de Barcelona si la faptul ca Slavia Praga a fost aproape de victorie in deplasare cu Inter Milano, balanta incepe sa se mai echilibreze.

Nou Camp ramane insa o adevarata sperietoare pentru echipele vizitatoare, iar Barcelona n-a mai pierdut acasa in Liga Campionilor din 1 mai 2013, un 0-3 cu Bayern Munchen.

Practic, cu alte cuvinte, o singura infrangere acasa pentru Barcelona in ultimele 55 meciuri din Champions League. Bilantul este de 46 victorii si opt remize. Catalanii au in prezent o serie de 33 meciuri consecutive fara infrangere acasa in principala competitie europeana.

De atunci singurele echipe care au plecat neinvinse de la Barcelona au fost Atletico Madrid (2014), Juventus (2017) si Tottenham (2018).

In acest sezon Barcelona a invins-o pe Inter Milano, cu 2-1, dupa ce echipa italiana deschisese scorul si a condus pana spre finalul partidei.

O singura victorie a obtinut Slavia Praga pe teren strain in ultimele sapte meciuri de Liga Campionilor si aceasta a venit chiar in vara acestui an, 1-0 cu CFR Cluj in Gruia.

Slavia Praga va juca pentru a saptea oara in Spania. Pana acum n-a castigat niciodata si are patru remize in cele sase meciuri, remizand de fiecare data la ultimele trei dispute.

Echipele probabile

Barcelona: ter Stegen; Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Vidal, Busquets, de Jong; Messi, Griezmann, Dembele.

Slavia Praga: Kolar; Coufal, Kudela, Frydrych, Boril; Husbauer, Soucek, Sevcik; Stanciu; Masopust, Olayinka.

Meciul de pe Nou Camp este programat marti seara cu incepere de la ora 19:55.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Anglia, cu Michael Oliver la centru.



Totul despre Barcelona - Slavia Praga. Serie incredibila a campioanei Spaniei pe teren propriu