Efortuna Sport

Tottenham obligata sa castige cu Crystal Palace pentru a ramane in urmarirea liderului

Sursă foto: twitter.com

A doua clasata din Premier League, Tottenham Hotspur, are meci infernal de greu, miercuri seara, in deplasare la vecina de cartier Crystal Palace.

Tottenham are nevoie de victorie pentru a se mentine in urmarirea liderului Chelsea, echipa care a castigat marti pe teren propriu disputa cu Southampton, scor 4-2.

Echipa lui Mauricio Pochettino vine dupa nu mai putin de sapte victorii la rand in Premier League, insa la urma cu doar cateva zile a suferit un dus rece fiind eliminata din semifinalele Cupei Angliei chiar de Chelsea, cu un aspru 4-2.

Fortuna ofera o cota de 1.57 pentru victoria celor de la Tottenham.

In patru din cele sapte victorii la rand din Premier League cei de la Tottenham n-au primit niciun gol si interesant este ca doar doua dintre succese au fost obtinute in deplasare. Este cea mai buna serie de victorii la rand in campionat pentru Tottenham din 1967 incoace. Golaverul lui Tottenham in cele sapte meciuri castigate este 22-4!

Crystal Palace, a 12-a clasata in Premier League, are mari probleme in defensiva de unde lipsesc aparatorii centrali James Tomkins si Scott Dann.

Doar trei victorii in 15 meciuri disputate in Premier League a obtinut Crystal Palace contra lui Tottenham, echipa care cauta a patra victorie la rand in disputele cu rivala de miercuri seara. In 1971 Tottenhama a avut o serie de cinci victorii consecutive contra lui Crystal Palace.

Cu toate acestea, interesant este ca cei de la Crystal Palace vin dupa doua derby-uri londoneze castigate, 2-1 in deplasare cu Chelsea si 3-0 pe teren propriu cu Arsenal, si incearca in premiera sa castige trei derby-uri la rand.

Crystal Palace este neinvinsa de patru meciuri p etere propriu, mai precis din 4 februarie de la un 0-4 cu Sunderland. Au urmat trei victorii la rand si o remiza cu Leicester, scor 2-2.



Tottenham obligata sa castige cu Crystal Palace pentru a ramane in urmarirea liderului