Efortuna Sport

Tottenham – Barcelona, socul serii de miercuri in Liga Campionilor

Sursă foto: https://twitter.com/SpursOfficial

Stadionul Wembley din Londra gazduieste, miercuri seara, partida dintre Tottenham si Barcelona din Grupa B a Ligii Campionilor.

Tottenham a impresionat sezonul trecut pe teren propriu, castigand toate cele trei meciuri disputate pe Wembley.

Londonezii au nevoie disperata de puncte in meciul de miercuri seara, dupa ce in prima etapa au pierdut la Milano cu Inter, scor 1-2, dupa ce deschisesera scorul.

Victorie Tottenham
Egal
Victorie Barcelona

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Barcelona a inceput grupele cu un succes categoric pe teren propriu, meci cu PSV Eindhoven in care Lionel Messi a reusit un hattrick.

De atunci insa angrenajul campioanei Spaniei s-a gripat si Barcelona nu traverseaza cea mai fasta perioada. Sunt trei meciuri la rand in La Liga fara victorie pentru Barcelona, echipa care inregistrase nu mai putin de cinci victorii la rand in meciurile oficiale.

Barcelona a primit un singur gol in faza grupelor sezonul precedent, dar in doua dintre deplasari a aratat ca este o echipa care poate fi anihilata.

Toti ochii vor fi atintiti asupra lui Lionel Messi, jucator care a marcat de 20 de ori in 28 de meciuri contra echipelor din Anglia.

Tottenham arata fragilitate in aparare pe teren propriu, cu doar trei meciuri din ultimele zece in care n-a primit gol.

De doua ori s-au mai intalnit cele doua echipe in meciuri oficiale, in semifinalele Cupei Cupelor din sezonul 1981/82.  Barcelona a mers mai departe dupa 1-1 la Londra si 1-0 pe teren propriu.

Sezonul precedent Tottenham a invins-o pe Real Madrid, pe Wembley, cu 3-1, intr-un meci din faza grupelor.



Tottenham – Barcelona, socul serii de miercuri in Liga Campionilor