Efortuna Sport

Steaua – Voluntari, un meci de unu solist pentru gazde

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, nu ia in calcul alt rezultat decat victoria in meciul cu FC Voluntari de duminica seara (20:30).

Steaua a reinceput sezonul cu un egal in deplasare, scor 1-1, contra celor de la CFR Cluj, in timp ce FC Voluntari a fost surclasata de Universitatea Craiova, 0-5.

Fortuna ofera o cota de 1.40 pentru victoria Stelei in meciul de duminica seara.

Doar doua infrangeri a suferit Steaua in acest sezon pe teren propriu, 1-2 cu CFR Cluj si 0-1 cu Gaz Metan Medias. In rest, echipa lui Reghecampf a inregistrat sase victorii si alte trei remize.

De cealalta parte, ilfovenii au alternat rezultatele bune cu esecuriile lamentabile in deplasare. Dupa 4-0 la Chiajna, 2-1 la Iasi si 1-0 la Botosani, cei de la Voluntari au pierdut 0-5 la Cluj, 1-3 in Stefan cel Mare cu Dinamo, pentru ca runda trecuta sa nu emita nicio pretentie la Craiova.

Intalniri directe

Aceasta va fi doar a treia intalnire in campionat pentru Steaua si Voluntari, data fiind istoria recenta a ilfovenilor pe prima scena a fotbalului romanesc.

De doua ori a castigat Steaua cu acelasi scor, 3-1 si 3-2, pentru ca o data victoria sa revina Voluntariului, cu 3-1, in finalul sezonului regulat din editia precedenta de campionat.

Laurentiu Reghecampf l-a invins de doua ori pana acum pe omologul sau Florin Marin.



Steaua – Voluntari, un meci de unu solist pentru gazde