Efortuna Sport

Steaua - CFR Cluj: duel intre cea mai buna aparare si cel mai tare atac

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Steaua si CFR Cluj se intalnesc, duminica seara, de la 20:30, pe Arena Nationala in primul meci din playoff.

Doua echipe care tintesc titlul in acest moment si care traverseaza momentee diferite. CFR Cluj si-a achitat datoriile si asteapta iesirea oficiala din insolventa, cu sperante pentru o evolutie in viitoarea editie a cupelor europene.

La Fortuna Steaua e favorita la victorie pentru o cota de 1.95

Steaua, de cealalta parte, trece printr-o criza de rezultate si mai ales de joc. Chiar daca au o singura infrangere in ultimele opt meciuri de campionat si sunt neinvinsi in acest an in Liga 1, stelistii au ramas datori la capitolul exprimare in teren.

CFR Cluj este echipa cu cel mai bun atac in sezonul regulat, 42 de reusite, echipa pregatita de Vasile Miriuta marcand in fiecare meci disputat in deplasare in acest campionat. Mai mult decat atat, in sapte dintre cele 13 meciuri din deplasare ardelenii au marcat cel putin doua goluri.

De cealalta parte, Steaua a avut cea mai buna aparare la egalitate cu Viitorul, primind doar 22 de goluri in cele 26 de etape ale sezonului regulat.

Cele doua echipe s-au mai intalnit o data in acest an, chiar in primul meci oficial din 2017, in Gruia, unde tabela a aratat 1-1 la finalul celor 90 de minute.



Steaua - CFR Cluj: duel intre cea mai buna aparare si cel mai tare atac