Efortuna Sport

Steaua - ASA Tg.Mures si statistica favorabila pentru victoria gazdelor

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Sambata seara de la 21:45 se intalnesc pe Arena Nationala echipele eliminate in aceasta saptamana in semifinalele Cupei Ligii, Steaua si ASA Tg.Mures, doua formatii care in urma cu doar doua sezoane se luptau pana in ultima etapa pentru titlul de campioana in Liga 1.

Doar Steaua pastreaza si in acest an sanse la titlu, in timp ce ASA a ajuns lanterna rosie a campionatului cu sperante din ce in ce mai reduse pentru ramanerea in prima liga.

O singura infrangere a suferit Steaua in ultimele sapte meciuri disputate pe teren propriu, 0-1 cu Gaz Metan Medias, si alte doua remize, 0-0 cu CFR Cluj si 2-2 cu FC Voluntari chiar in acest an.

Invinsa categoric de Dinamo, scor 3-1, in returul semifinalelor Cupei Ligii, Steaua a traversat zile tensionate in care s-a vorbit chiar de inlocuirea antrenorului.

Laurentiu Reghecampf a fost reconfirmat in cele din urma la echipa de patronul echipei, iar tehnicianul spune ca tensiunea de ultimele zile va ajuta la intarirea moralului jucatorului.

Pentru Steaua meciul cu ASA este unul in care doar victoria conteaza, insa ramane de vazut in ce masura ofensiva ros-albastra va reusi sa desfaca apararea lui Ilie Stan, un fost stelist care va face tot posibilul pentru a obtine cel putin un punct pe Arena Nationala.

Desi are cea mai buna aparare din campionat la egalitate cu a liderului Viitorul, ambele echipe primind doar 21 de goluri, Steaua a primit gol in toate cele cinci meciuri oficiale disputate in acest sezon.

Cu doar 19 goluri marcate, doar Chiajna are un atac mai slab decat al celor de la ASA Tg.Mures, echipa care n-a inscris nici macar o data in ultimele trei deplasari in Liga 1.

Predictie

Steaua va incerca sa-si refaca moralul dupa infrangerea cu Dinamo si o va lua tare pe ASA inca de la inceputul jocului. De acea un pariu pe 1 pauza/1 final nu este deloc hazardat, mai ales ca Fortuna ofera o cota atractiva de 1.90.

Laurentiu Reghecampf n-a pierdut niciodata cu ASA in sase meciuri ca antrenor (5 victorii), iar Ilie Stan a pierdut toate cele patru meciuri impotriva Stelei.



Steaua - ASA Tg.Mures si statistica favorabila pentru victoria gazdelor