Efortuna Sport

Spania - Israel, meci de unu solist cu miza pe apararea gazdelor

Sursă foto: twitter.com/EuroQualifiers

Spania porneste cu prima sansa la obtinerea victoriei in meciul cu Israel programat, vineri seara, la Gijon, dar echipa oaspete a avut un final de 2016 foarte bun si pozitia din clasament ii indreptateste pe jucatorii din Tara Sfanta sa spere la un rezultat pozitiv.

Spania este neinvinsa in cele patru meciuri disputate pana acum contra Israelului (3 victorii si o remiza cu golaveraj 8-2) si nu a pierdut in ultimele 12 meciuri din preliminarii, interval in care a inregistrat 11 victorii si doar o remiza, un 1-1 in deplasare cu Italia pe 6 octombrie 2016.

Fortuna ofera o cota de 1.45 pentru mentinerea traditiei de meciuri in care Israel nu marcheaza in deplasare contra Spaniei.

Spania nu a primit gol de la Israel in precedentele doua dispute pe teren propriu si are 12-0 in doua meciuri jucate acasa in actuala campanie de calificare. 

Ultima intalnire intre Spania si Israel a avut loc in 2001 la Tel Aviv si s-a incheiat nedecis, 1-1. Marcau atunci Revivo pentru gazde in minutul 5, respectiv Raul Gonzalez pentru iberici in minutul 64.

De la acel rezultat echipa lui Julen Lopetegui a castigat 2-0 in Albania, 4-0 cu Macedonia pe teren propriu, ambele in preliminariile Cupei Mondiale, respectiv un 2-2 cu Anglia intr-un amical pe Wembley.

Israel se prezinta la meciul cu Spania dupa o serie de trei meciuri castigate la rand, 2-1 cu Macedonia in deplasare, 2-1 cu Liechtenstein acasa si, cel mai important dintre acestea, 3-0 in deplasare cu Albania.



Spania - Israel, meci de unu solist cu miza pe apararea gazdelor