Efortuna Sport

Simona Halep porneste cu sansa a doua in meciul cu Johanna Konta

Sursă foto: twitter.com

Pentru Simona Halep turneul de la Miami reprezinta varful de forma atins in acest sezon, iar meciul de miercuri seara cu Joahanna Konta din sferturi poate fi considerat dreptul cel mai elocvent exament de pana acum in 2017.

Halep a obtinut in premiera in acest an trei victorii la rand si a ajuns la 6-3, dupa un start de sezon cu rezultate modeste din cauza problemelor de sanatate.

Fortuna ofera o cota de 2.10 pentru victoria Simonei Halep.

La Miami numarul 5 mondial se simte insa in deplinatatea fortelor sale, iar in meciul cu Samantha Stosur din optimi am vazut o Simona Halep care a semanat izbitor cu jucatoarea din 2014-2015.

O Simona Halep determinata si luptatoare pana la ultima picatura de energie, de aici si revenirea fabuloasa pe care a reusit-o de la 4-6, 4-5 si minge de meci pentru Stosur.

Desi clasata cu sase locuri mai jos in ierarhia mondiala, Konta este favorita prin prisma rezultatelor obtinute pana acum in 2017. Semifinala la Shenzen in prima saptamana, apoi turneu castigat la Sydney fara set pierdut (!), sfert de finala la Australian Open unde ajunsese de asemenea fara sa fi cedat vreun set, apoi trei victorii in patru meciuri la Fed Cup si calificarea cu Marea Britanie in barajul pentru Grupa Mondiala II (n.r. - adversara va fi Romania in luna aprilie la Mamaia).

Singura sincopa de pana acum pentru Konta a venit la Indian Wells, unde jucatoarea britanica a cedat surprinzator in turul al 3-lea in fata frantuzoaicei Caroline Garcia, in trei seturi. Per total, 19 meciuri castigate din cele 23 disputate (n.r. - 16/3 pe hard).

La singura lor disputa de pana acum in circuit, Konta a eliminat-o pe Halep in optimile de la Wuhan, in 2015, cu 7-5 in decisiv, dupa ce Halep condusese cu 5-1.



Simona Halep porneste cu sansa a doua in meciul cu Johanna Konta