Efortuna Sport

Se joaca titlul in Liga 1: CFR Cluj contra FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Cel mai asteptat meci al sezonului din Liga 1 se disputa, duminica seara, in Gruia, intre liderul CFR Cluj si FCSB, echipa de pe locul al doilea.

Trei puncte le despart pe cele doua rivale la titlu inaintea duelului direct, un ecart care deschide mai multe posibilitati pentru echipele care isi disputa campionatul pentru al doilea sezon la rand.

CFR Cluj isi permite si un rezultat de egalitate, in timp ce FCSB este obligata sa castige pentru a pune presiune pe rivala din Gruia.

Victorie CFR Cluj
Egal
Victorie FCSB

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Calculele sunt simple pentru bucuresteni. Remiza nu ajuta cu nimic, in conditiile in care la egalitate de puncte la finalul sezonului castig de cauza ar avea cei de la CFR Cluj, echipa care n-a beneficiat de rotunjirea punctelor dupa sezonul regular.

Un sezon regular in care CFR Cluj a invins-o pe FCSB chiar pe Arena Nationala, cu 2-0, meci care a dus la indepartarea lui Nicolae Dica. In tur fusese 1-1.

FCSB vine pe terenul rivalei dupa trei victorii la rand, dar cu o mare absenta din primul 11: mijlocasul Mihai Pintilii, accidentat etapa precedenta cu Sepsi Sf.Gheorghe.

CFR Cluj a pierdut puncte in deplasarea de la Craiova, dar Dan Petrescu n-a mai pierdut de zece ani in fata echipei pentru care a evoluat la inceputul carierei, cand aceasta se numea totusi Steaua.

Amanunt deloc de neglijat pentru amatorii de pariuri, in ultimele noua meciuri CFR Cluj vs FCSB s-a inregistrat o medie de sub 2.5 goluri pe meci.

A spus-o cu subiect si predicat insusi Dan Petrescu. Nu ne putem astepta la un duel spectaculos, ci mai degraba la un meci tacticizat si extrem de tensionat.



Se joaca titlul in Liga 1: CFR Cluj contra FCSB