Efortuna Sport

Se asteapta avalansa de goluri la Barcelona cu Rayo

Sursă foto: https://twitter.com/Fussboll_/

Pentru FC Barcelona meciul cu Rayo Vallecano de sambata reprezinta un bun prilej de face ultimele reglaje inaintea returului cu Olympique Lyon din optimile Ligii Campionilor.

Barcelona e prima in clasamentul din La Liga, cu 60 puncte, in timp ce Rayo Vallecano se zbate in subsolul ierarhiei ocupand penultimul loc, cu doar 23 de puncte.

Catalanii au trei victorii legate, in ultimele doua partide de campionat invingand pe Sevilla si Real Madrid in deplasare. Forma si moralul jucatorilor pregatiti de Ernesto Valverde sunt la cote inalte dupa aceste succese.

Victorie Barcelona
Egal
Victorie Rayo

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Rayo Vallecano vine pe Nou Camp in postura de victima sigura. Cinci infrangeri la rand pentru echipa din Madrid, care are a doua cea mai slaba aparare din La Liga, cu 45 de goluri incasate.

Barcelona are cel mai bun atac pe teren propriu, unde a marcat nu mai putin de 39 de goluri in ceel 13 meciuri disputate pana acum.

Fata de alte echipe mai bine pozitionate in clasament, Rayo sta mai bine la evolutiile avute pe teren strain. Echipa madrilena a obtinut trei victorii si o remiza in 12 partide. In schimb, Rayo Vallecano are cel mai slab atac in deplasare, cu doar opt goluri marcate.

Unsprezece goluri a incasat Rayo in precedentele doua vizite pe Nou Camp.

Echipa din Madrid a pierdut ultimele cinci meciuri cu Barcelona, toate in campionat, incasand 21 de goluri si marcand doar sase.



Se asteapta avalansa de goluri la Barcelona cu Rayo