Efortuna Sport

Sampdoria - Milan, socul optimilor in Cupa Italiei

Sursă foto: https://twitter.com/Rossonerosemper/

Faza optimilor de finala din Cupa Italiei le aduce fata in fata pe Sampdoria si AC Milan, doua echipe despartite de doar doua puncte in clasamentul din Serie A.

AC Milan a disputat finala competitiei sezonul precedent, fiind invinsa de Juventus, cu 4-0, iar meciul de sambata serveste drept incalzirea pentru Supercupa Italiei contra aceleiasi Batrane Doamne. 

Dupa patru meciuri in care n-a marcat si intrase intr-o noua criza, Milan a revenit si a castigat pe teren propriu cu SPAL, scor 2-1. Un rezultat care a adus o liniste relativa in tabara rossonerilor la trecerea dintre ani. 

Victorie Sampdoria
Egal
Victorie Milan

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Lipsesc de la meciul de sambata Caldara si Biglia, accidentati de durata, dar si Suso, jucator care se confrunta cu probleme musculare. 

Astfel, exista sanse mari sa bifeze primele minute ultima achizitie a Milanului, Lucas Paqueta. Un jucator adus de la Flamengo si care a fost prezentat cu o zi in urma. 

Iata cum ar putea arata primul 11 al Milanului:  Reina; Abate; Zapata, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Bakayoko, Paqueta; Castillejo, Higuain, Calhanoglu. 

De cealalta parte, Sampdoria traverseaza o forma foarte buna, cu un singur meci pierdut in ultimele cinci din Serie A. 

Singura infrangere a Doriei a venit pe terenul lui Juventus, scor 1-2, la ultimul meci din 2018. A fost nevoie de dubla lui Cristiano Ronaldo pentru ca torinezii sa intoarca decisiv rezultatul. 

La cei 35 ani ai sai, Fabio Quagliarela traieste in acest sezon a doua tinerete la Sampdoria si va fi fara indoiala jucatorul de care milanezii trebuie sa se teama cel mai mult.



Sampdoria - Milan, socul optimilor in Cupa Italiei