Efortuna Sport

Reuseste Craiova sa puna frana Viitorului?

Sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial

Etapa a 4-a din playoff programeaza, joi seara de la 18:00, meciul dintre Viitorul Constanta si CS Universitatea Craiova, doua dintre echipele cu pretentii la obtinerea titlului in Liga 1.

Viitorul ocupa primul loc cu trei puncte avans in fata Stelei si traverseaza o perioada foarte buna in campionat.

Pe teren propriu echipa pregatita de Gheorghe Hagi nu a mai pierdut din 31 iulie 2016, de la un 1-3 cu Steaua in sezonul regulat. Au urmat de atunci nu mai putin de 11 victorii si trei rezultate de egalitate.

Viitorul este favorita la Craiovaej0xMzU1MjQwOSZsPTAmcD01MDA4" target="_blank">Fortuna cu o cota de 1.55 pentru victorie.

Oltenii vin la Ovidiu cu orgoliul serios sifonat etapa trecuta pe teren propriu, in exil la Pitesti, dupa 1-4 cu CFR Cluj, dar antrenorul Gheorghe Multescu inca mai spera la titlu.

Cu doua victorii obtinute impotriva Viitorului si a Stelei juvetii se vad relansati in cursa spre obtinerea titlului de campioni in Liga 1.

Statistica nu arata insa prea bine pentru olteni cand vine vorba de meciurile disputate in deplasare. O singura victorie a obtinut Craiova in precedentele zece meciuri pe terenul advers, un 2-0 la Targu Mures cu ASA in sezonul regulat. Patru remize si cinci infrangeri a acumulat Craiova in restul deplasarilor.

Aceasta va fi a saptea intalnire a celor doua formatii in Liga 1, pana acum bilantul fiind favorabil echipei dobrogene: trei victorii la una obtinuta de olteni.

Sezonul precedent cele doua echipe s-au intalnit doar in sezonul regulat si de fiecare data a castigat Viitorul, 2-1 la Craiova si 4-0 la Ovidiu, insa oltenii si-au luat revansa in acest sezon, castigand meciul de pe teren propriu, cu 2-1, in 28 august.

Cea mai recenta intalnire a avut loc pe 3 decembrie 2016 si Viitorul s-a impus pe teren propriu, cu 2-0, prin doua goluri marcate in prima repriza.

Pont

Viitorul a marcat cinci goluri in ultimele doua meciuri, iar Craiova n-a castigat niciun meci in ultimele sapte deplasari.



Reuseste Craiova sa puna frana Viitorului?