Efortuna Sport

Real Madrid - Napoli sau duelul titanilor deschis oricarui rezultat

Meciul vedeta al serii de miercuri in Liga Campionilor opune formatiile Real Madrid, detinatoarea trofeului, si Napoli, una dintre cele mai in forma echipe ale Europei in acest moment.

Real Madrid se afla in cautarea celei de-a opta calificari consecutive in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, in timp ce Napoli joaca doar pentru a doua oara in optimi. Echipa italiana a pierdut o singura data in deplasare ultimele sapte meciuri afara.

Nicio echipa nu a reusit pana acum sa-si apere trofeul cucerit anul anterior, iar Napoli spera sa continue aceasta traditie si sa o scoata pe Real.

Fortuna ofera o cota de 1.65 pentru victoria celor de la Real Madrid.

Maurizio Sarri are la dispozitie intreg lotul de jucatori, iar Napoli vine Santiago Bernabeu neinvinsa in ultimele 18 meciuri in toate competitiile. Ultima infrangere dateaza din 29 octombrie 2016, cand Napoli pierdea in deplasare cu Juventus, scor 1-2.

De cealalta parte, Real Madrid asteapta echipa fanaticilor suporteri de langa Vezuviu cu o serie impresionanta in partidele de pe teren propriu: 28 de victorii in ultimele 33 de meciuri. O singura infrangere a suferit echipa lui Zinedine Zidane acasa in acest interval.

Un singur meci a pierdut Real pe teren propriu in acest sezon, 1-2 cu Celta Vigo pe 18 ianuarie in Cupa Spaniei.

Reactii

Zinedine Zidane: “Vrem sa profitam de primul meci acasa si sa zdruncinam cat mai mult sperantele adversarilor nostri, insa si ei ne pot face acelasi lucru noua”.

Maurizio Sarri: “Am risca daca am juca defensiv sau daca am juca in stilul nostru de pana acum. Trebuie sa fim noi si sa ne gandim in primul rand la frumusetea momentului de a juca impotriva lui Real pe Bernabeu. Singurul lucru pe care nu-l accept e sa jucam cu teama”.

Echipele probabile

Real Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modrić; Vázquez, Benzema, Ronaldo.

Napoli: Reina; Hysaj, Koulibaly, Albiol, Ghoulam; Zieliński, Diawara, Hamšík; Callejón, Mertens, Insigne.

Meciuri directe

De doua ori s-au mai intalnit pana acum Real Madrid si Napoli. S-a intamplat in sezonul 1987/1988 al Cupei Campionilor Europeni, primul tur. Real s-a calificat cu 3-1 la general dupa 2-0 acasa (goluri Michel si Tendilo) si 1-1 la Napoli (goluri Francini, respectiv Butragueno).

Arbitru

Partida va fi condusa de o brigada din Elvetia cu Damir Skomina la centru, un cavaler al fluierului aflat la meciul 46 in Liga Campionilor.

Va fi pentru a 6-a oara cand Skomina o fluiera pe Real Madrid pe Bernabeu. Bilantul este de patru victorii si o infrangere, scor 3-4 cu Schalke in 10 martie 2015 in fata optimilor de finala ca si acum.



Real Madrid - Napoli sau duelul titanilor deschis oricarui rezultat