Efortuna Sport

Qatar - Iran, meciul zilei in preliminariile asiatice pentru Cupa Mondiala

Sursă foto: twitter.com

Liderul Grupei A, Iran, joaca la Doha impotriva unei echipe pentru care doar victoria conteaza.

Qatar a obtinut doar 4 puncte in cele cinci meciuri disputate pana acum si se afla la cinci puncte de locul al treilea care asigura continuarea cursei pentru Cupa Mondiala printr-un baraj.

Fortuna ofera o cota de 1.95 pentru victoria celor din Iran.

Cu 11 puncte obtinute dupa trei victorii si doua egaluri, Iran este singura echipa neinvinsa din Grupa A si doar a doua din aceasta faza a preliminariilor asiatice alaturi de Australia din Grupa B.

Iran si-a castigat toate cele trei meciuri de pe teren propriu, inregistrand doua remize fara gol in deplasare, in timp ce Qatar a avut un start dezastruos cu trei infrangeri la rand. Prima victorie a fost obtinuta in fata Siriei, scor 1-0.

In ceea ce priveste meciurile directe, Iran n-a mai pierdut de sapte partide in fata Qatarului, avand 3 victorii si 4 remize in acest interval. Ultimele trei victorii obtinute au fost fara gol primit, incluzand aici si 2-0 din meciul tur.

Pont

O singura partida din cele sapte meciuri la care am facut referire mai sus a avut peste 2.5 goluri marcat. Ambele echipe au marcat in acelasi meci doar in doua ocazii.

Ultimele opt vizite ale celor din Iran in Qatar s-au incheiat cu patru victorii ale oaspetilor si doar doua succese ale gazdelor. Sase din aceste meciuri au avut mai putin de trei goluri marcate.

Iran este singura echipa care nu a primit inca niciun gol in actuala campanie de calificare.



Qatar - Iran, meciul zilei in preliminariile asiatice pentru Cupa Mondiala