Efortuna Sport

PSG - Barcelona, noul clasic al fotbalului european

Sursă foto: twitter.com

Paris Saint Germain si FC Barcelona se intalnesc pentru a treia oara in ultimii cinci ani in fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor si de fiecare data pana acum echipa spaniola a continuat competitia.

In acest sezon campioana Frantei il are pe banca tehnica pe Unai Emery, un tehnician care a facut istorie la Sevilla si care o cunoaste foarte bine pe Barcelona.

“Nu ne simtit inferiori in fata nimanui si suntem foarte motivati”, spune Emery dupa ce PSG a castigat 10 din ultimele 11 meciuri disputate in toate competitiile.

Fortuna ofera o cota de 3.40 pentru un succes al parizienilor.

Gazdele nu pot miza pe Thiago Silva, accidentat, astfel ca Presnel Kimpembe (21 ani). se afla in fata debutului sau in cupele europene. Va fi nu risc si in acelasi timp un pariu pe care si-l asuma Emery.

De cealalta parte, Barcelona cauta a zecea calificare consecutiva in sferturile Ligii Campionilor si Luis Enrique are la dispozitie intre lotul de jucatori cu exceptia lui Mascherano, Arda Turan si Vidal.

“La cum il cunosc pe Unai, va incerca sa ne faca viata grea. Ambele echipe au acelasi obiectiv, dar noi vom incerca sa tinem de minge si sa ne cream cat mai multe ocazii de gol”, a spus Luis Enrique.

Actualul tehnician al catalanilor nu are amintiri prea placute cand vine vorba de Paris Saint Germain.

Enrique a fost in echipa celor de la Real Madrid la eliminarile suferite in doua randuri in fata celor de la PSG, in sferturile Cupei UEFA (sezonul 1992/93) si in sferturile Ligii Campionilor (sezonul 1993/94).

Echipele probabile

PSG: Trapp; Aurier, Marquinhos, Kimpembe, Maxwell; Verratti, Rabiot, Matuidi; Lucas, Cavani, Draxler.

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Rakitić, Busquets, Iniesta; Messi, Luis Suárez, Neymar.



PSG - Barcelona, noul clasic al fotbalului european