Efortuna Sport

Prima sansa pentru Halep in disputa cu Stosur

Sursă foto: captura wta video

Simona Halep a reusit pentru prima data in acest an sa lege doua victorii intr-un turneu si luni noapte o va incerca pe a treia pentru calificarea in sferturile de finala la Miami Open.

Cotata cu sansa a 3-a la castigarea turneului din Florida unde cel mai departe a ajuns in sferturi, Halep o va infrunta pe Samantha Stosur din Australia, o jucatoare trecuta de prima tinerete dar in continuare extrem de tenace.

Fosta numarul 4 mondial, Stosur ocupa in prezent pozitia a 19-a in ierarhia WTA, iar la Miami Open tocmai si-a depasit cel mai bun rezultat al carierei, turul 3 atins in 2014 si 2015.

Stosur nu a impresionat in 2017, avand sapte victorii si tot atatea infrangeri. Dupa un inceput cu trei turnee la rand in care a fost eliminata in primul tur, inclusiv la Australian Open, jucatoarea de la Antipozit a bifat doua sferturi consecutive, la Taipei si Doha.

Fortuna ofera o cota de 1.90 pentru victoria in doua seturi a Simonei Halep.

La Indian Wells, turneul dinaintea celui de la Miami, a pierdut in primul meci la Julia Goerges, iar in Florida a revenit de la set pierdut in fata lui Shuai Peng, in turul doi.

Chinuita de accidentari, Halep traverseaza la Miami cea mai buna perioada din acest an, iar dupa victoria cu Anett Kontaveit increderea Simonei este la cote inalte. Aceasta spune ca nu mai simte durere si ca mobilitatea in teren este la parametri optimi.

Scorul intalnirilor generale este egal, 4-4, cu mentiunea ca Stosur a castigat ultimul meci direct, in 2016 la Roland Garros, cu 7-6 (0), 6-3. Rezultat prin care australianca punea capat unei serii de trei victorii la rand pentru Halep.

Pe hard au existat doar doua intalniri, in 2012 la Montreal cu victoria in doua seturi obtinuta de Stosur si in 2013 cand Halep s-a impus in trei seturi la Cincinnati.



Prima sansa pentru Halep in disputa cu Stosur