Efortuna Sport

Porto - Juventus: Dragonii fara victorie in fata Batranei Doamne

FC Porto si Juventus, doua echipe obisnuite cu aerul tare al cupelor europene in fazele superioare, se intalnesc miercuri seara de la 21:45 in prima mansa a optimilor de finala in Liga Campionilor.

Atacantul Gonzalo Higuain reprezinta principalul pericol al torinezilor, cu 13 goluri in ultimele 13 meciuri.

Fortuna ofera o cota de 2.25 pentru gol marcat de Higuain in orice moment al meciului.

FC Porto n-a pierdut in ultimele sapte meciuri disputate pe teren propriu contra echipelor din Italia (4 victorii si 3 remize), insa “Dragoni” sunt fara victorie in trei dispute cu Juventus.

Batrana Doamna s-a impus cu 2-1 in finala Cupei Cupelor din 1984 si a mai castigat in 2001 la Torino in faza grupelor, cu 3-1. Singura remiza a fost inregistrata in acelasi an, la Porto, scor 0-0.

Porto a marcat de fiecare data in ultimele sase meciuri programate acasa impotriva echipelor din Italia, iar in acest sezon de Liga Campionilor a obtinut sapte puncte din noua posibile in meciurile din faza grupelor, printre aceste rezultate si un 5-0 contra campioanei Angliei, Leicester City.

Echipa italiana a castigat toate cele trei meciuri disputate pe teren strain in acest sezon de Liga Campionilor.

Cei de la Porto traverseaza o forma de invidiat in campionatul intern cu sase victorii la rand in ultimele sase partide si n-au mai pierdut un meci pe teren propriu de la un 1-3 cu Sporting Lisabona pe 30 aprilie 2016.

De cealalta parte, Juventus are 11 victorii in ultimele 13 meciuri disputate in toate competitiile, singurele sincope fiind egalul cu Milan din Supercupa Italiei (1-1) si infrangerea cu Fiorentina (1-3) suferita la inceput de an, pe 15 ianuarie.

Partida de pe Dragao va fi arbitrata de o brigada din Germania cu Felix Brych la centru.

Echipele probabile

Porto: Casillas; Maxi Pereira, Marcano, Felipe, Alex Telles; Danilo, Herrera, Óliver Torres; Brahimi, André Silva, Soares.

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Pjanić, Khedira; Cuadrado, Dybala, Mandžukić; Higuaín.

 



Porto - Juventus: Dragonii fara victorie in fata Batranei Doamne