Efortuna Sport

Poli Timisoara - Voluntari: meci de sase puncte pentru banateni

Sursă foto: fcvoluntari.ro

ACS Poli Timisoara si FC Voluntari se intalnesc, luni seara, intr-un meci din etapa a 2-a cu implicatii in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Inaintea meciului programat pe arena Dan Paltinisanu diferenta din clasament intre cele doua formatii este de sase puncte in favoarea ilfovenilor.

Cu o victorie Timisoara ar egala pe Concordia Chiajna in clasament, ocupanta locului 11 in ierarhia din playout, primul care asigura ramanerea in Liga 1.

Fortuna ofera o cota de 2.65 pentru victoria celor de la ACS Poli Timisoara.

Aceasta, sa nu uitam, in conditiile in care banatenii au inceput campionatul de la -14 in dreptul punctelor.

Moralul timisorenilor este unul ridicat dupa victoria obtinuta etapa precedenta la Botosani. In plus, ACS Poli Timisoara n-a mai pierdut pe teren propriu din 5 noiembrie 2016, de la un 1-2 cu Dinamo.

Dupa acea infrangere au urmat cinci meciuri in care echipa pregatita de Ionut Popa a bifat trei victorii si doua remize.

FC Voluntari nu are o statistica prea buna in ceea ce priveste meciurile din deplasare, ilfovenii reusind o singura victorie in precedentele sapte meciuri disputate afara.

Ultimul meci direct, in 9 decembrie 2016, s-a incheiat cu victoria timisorenilor pe teren propriu, scor 1-0, prin reusita lui Doman din penalty.Poli Timisoara - Voluntari: meci de sase puncte pentru banateni