Efortuna Sport

Pariază pe Mayweather – McGregor la Fortuna!

Cel mai tare mei de box al secolului are loc în acest weekend, intre Floyd Mayweather și Conor McGregor. Americanul are de partea lui experiența, în timp ce irlandezul este mai tânăr și mai energic.

Fortuna vine cu o promoție specială pentru acest duel, creată pentru fanii adevărați ai boxului.

Toți pariorii care plasează pariuri LIVE pe duelul Mayweather – McGregor pot beneficia de ea!

Așa că ai un motiv în plus să te trezești și să urmărești partida, transmisă în direct pe PRO TV.

Cine rămâne în picioare?

Mayweather este genul de luptător experiementat, care nu riscă să aplice un KO, așa că sunt șanse mari să câștige la puncte. De partea cealalta, McGregor are șanse mari doar dacă îl trimite la podea pe american.

Cotele sunt foarte tentante, la Fortuna găsești zeci de variante de pariuri pentru acest duel, vezi aici variantele de pariuri pe meciul de box Mayweather vs.McGregor. Înainte de meci, pregătește-te cu o serie de informații amuzante despre cei doi, pe care suntem siguri că nu le știați.

ȘTIAȚI CĂ:

  • Înainte să ajungă luptător profesionist, McGregor a practicat fotbalul. Este fanul celor de la Manchester United.

  • Mayweather a petrecut două luni după gratii în 2012. Americanul a spus că perioada respectivă l-a făcut mai disciplinat.

  • Unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi are Mayweather este Justin Bieber, fapt pentru care unii fani consideră că luptătorul vrea atenția publicului!

Până începe meciul de box, intră pe www.efortuna.ro și plasează pariuri la fotbal pe cele mai importante meciuri din campionatele importante, pariuri pe calificările de la US Open, sau, de ce nu, pe alte meciuri de box.

De asemenea, poți încerca și Cazinoul online Fortuna, unde ai jocurile tale preferate, dar și experiența unui cazinou real, pe pagina de Live Casino.

Surprizele apar mereu la Fortuna!



Pariază pe Mayweather – McGregor la Fortuna!