Efortuna Sport

PAOK si Chelsea ofera socul primei etape in Europa League

Sursă foto: twitter.com/PAOK_FC

Pentru PAOK Salonic, echipa pregatita de Razvan Lucescu, Europa League reprezinta premiu de consolare dupa ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor.

Fanii eleni au trecut peste socul infrangerii cu Benfica Lisabona de pe teren propriu (1-4) si au achizitionat toate biletele scoase la vanzare pentru meciul de joi seara, astfel ca pe Toumba din Salonic va fi o atmosfera irespirabila.

Victorie PAOK
Egal
Victorie Chelsea

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

PAOK si Chelsea se intalnesc in premiera intr-o competitie europeana, iar duelul va fi unul interesant si la nivelul celor doua banci tehnice: Razvan Lucescu versus Maurizio Sarri.

Chelsea traverseaza o forma remarcabila, cu cinci victorii la rand in Premier League, interval de meciuri in care londonezii au marcat cel putin de doua ori in fiecare partida.

Dupa infrangerea cu Benfica cei de la PAOK si-au refacut moralul in competitia interna, cu victorii la Panionios (1-0) si OFI Creta (3-1), ambele in deplasare.

PAOK este neinvinsa in patru meciuri disputate contra echipelor din Anglia, inregistrand doua victorii si doua remize. Pe teren propriu are o remiza 0-0 cu Tottenham in 2011 si o victorie cu Arsenal, scor 1-0, in 1997.

Jucatorul de urmarit de la PAOK este atacantul sarb Aleksandar Prijovic, jucator care a marcat in patru din cele sase meciuri disputate de echipa din Salonic in preliminariile Ligii Campionilor.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Spania, cu Alberto Undiano Mallenco la centru.



PAOK si Chelsea ofera socul primei etape in Europa League