Efortuna Sport

Pandurii, fara gol primit de 335 minute. Marcheaza Timisoara?

Sursă foto: panduriics.ro

Ajunsa in lupta pentru evitarea retrogradarii dupa ce in iarna a pierdut aproape o echipa intreaga din cauza problemelor financiare, Pandurii pare as fi gasit busola sub comanda lui Flavius Stoican.

Echipa gorjeana nu doar ca n-a pierdut niciunul dintre cele patru meciuri disputate pana acum in playout, inregistrat o victorie si trei egaluri, dar apararea celor de la Pandurii se dovedeste un adevarat zid pentru atacantii adversi.

Pandurii n-a mai primit gol de 335 de minute, mai precis de la remiza 1-1 in deplasare cu FC Voluntari, cand Gabriel Deac a punctat in poarta gorjenilor.

Cota de 2.00 la Fortuna pentru o miza ca ambele echipe marcheaza in meciul de vineri seara.

Echipa lui Stoican a reusit sa tina poarta inchisa in meciurile cu CSM Poli Iasi (0-0), Concordia Chiajna (1-0) si ASA Tg.Mures (0-0).

Urmatoarea echipa care va incerca sa le dea gol gorjenilor este ACS Poli Timisoara, echipa care in a marcat intr-o singura partida din ultimele cinci disputate in deplasare (2-1 la Botosani).

Ionut Popa a acuzat starea de oboseala a jucatorilor sai dupa remiza 0-0 cu Concordia Chiajna din etapa intermediara si chiar a intrat intr-un dialog critic de la distanta cu oficialii LPF.

O singura victorie au obtinut banatenii in sase meciuri contra celor de la Pandurii, iar in ultimele noua deplasari echipa de pe Bega s-a impus o singura data, acel 2-1 de la Botosani amintit mai sus.

Un alt factor de care trebuie tinut cont la meciuri de vineri este cel al indisponibilitatilor, de la oaspeti urmand a lipsi nu mai putin de sapte jucatori, toti accidentati. Este vorba de  Şeroni, Bocşan, Poparadu, Croitoru, Doman, Bărbuţ si Fucek.



Pandurii, fara gol primit de 335 minute. Marcheaza Timisoara?