Efortuna Sport

Oferta speciala la Fortuna! Sute de variante de pariere pe meciurile din Liga Campionilor și Europa League

Pariorii au în față trei zile incredibile cu meciuri în cele mai importante competiții din Europa, în care pot plasa pariuri pe Liga Campionilor și Europa League.

Etapa decisivă în Liga Campionilor

Marți sunt primele opt partide din etapa a patra a Ligii Campionilor, iar duelurile sunt din ce în ce mai importante, având în vedere ca deja unele echipe se pot califica în faza următoare, iar unele pot fi eliminate.

Intră în joc formații de top, precum Juventus Torino, Manchester United sau Bayern Munchen. De asemenea, FC Barcelona are șansa sa se califice mai departe, la fel ca și elevii lui Jose Mourinho. Cu două etape înainte de finalul grupelor.

Miercuri avem o ofertă de pariere la fel de bogată, atât din punct de vedere al meciurilor, cât și al variantelor de pariere. Meciul serii este TottenhamReal Madrid, care va decide probabil care dintre cele două formații va câștiga grupa. Nu este de ratat nici duelul dintre Napoli și Manchester City.

Joi e ziua Europa League!

Joi este o zi foarte importantă pentru fotbalul românesc, FCSB fiind foarte aproape să își asigure calificarea în primăvara europeană încă din etapa a patra. Pentru acest lucru are nevoie de cel puțin un egal cu israelienii de la Hapoel Beer Sheva. Puteti plasa aici pariuri pe meciul FCSB.

Pe lângă meciul formației antrenate de Nicolae Dică, în joc mai intră trupe legendare, precum AC Milan, Everton, Arsenal sau Lazio.

Ziua și promoția la Fortuna!

Intră zilnic pe site-ul efortuna.ro pentru a participa la promoțiile existente, în acest moment fiind câte una în fiecare zi.

Este foarte simplu! Înscrie-te la promoție, apoi zilnic poți câștiga premii, indiferent dacă preferi pariurile sportive, jocurile de casino sau jocurile virtuale.

Fortuna. Mai multe victorii pentru suporteri!



Oferta speciala la Fortuna! Sute de variante de pariere pe meciurile din Liga Campionilor și Europa League