Efortuna Sport

Napoli i-a pregatit infernul lui Real Madrid

Sursă foto: twitter.com

Marti seara le vom cunoaste pe primele doua sfertfinaliste din acest sezon de Liga Campionilor, iar una dintre echipe va fi decisa intre Napoli si Real Madrid.

Detinatoare a trofeului, Real Madrid va porni la adapostul victoriei cu 3-1 din tur, insa meciul de pe San Paolo se anunta unul infernal din toate punctele de vedere pentru echipa spaniola.

Cunoscuti pentru pasiunea pe care exprima la meciurile favoritilor, patimasii suporteri napoletani vor incerca si de aceasta data sa fie al 12-lea jucatori si sa o impinga pe Napoli pentru prima data in sferturile de finala.

Fortuna ofera o cota de 2.87 pentru victoria lui Napoli.

Cele doua echipe s-au mai intalnit de trei ori pana acum, iar Napoli n-a reusit sa o invinga niciodata pe Real Madrid.

De patru ori in istorie s-a intamplat ca, dupa un 3-1 in prima mansa pe teren propriu, Real Madrid sa piarda calificarea in retur. Cel mai recent astfel de scenariu a avut loc in sferturile de finala ale Cupei UEFA din sezonul 1992/93, cand Paris Saint Germain a intors soarta calificarii cu 4-1 pe Parc des Princes.

Ultimele doua echipe spaniole care au vizitat-o pe Napoli au scos cate o remiza cu acelasi scor, 1-1. Este vorba de Villarreal in urma cu un an si Athletic Bilbao in 2014.

La ultima vizita in Italia Real Madrid a invins-o pe AS Roma, cu 2-0, in februarie 2016, dupa ce in urma cu un an pierdea la limita, cu 2-1, pe terenul lui Juventus.

Pont

Napoli a pierdut un singur meci din ultimele 20 disputate pe teren propriu in cupele europene, un 2-3 cu Besiktas in faza grupelor. In rest echipa italiana a inregistrat 13 victorii si 6 egaluri.

In alta ordine de idei, Napoli s-a calificat doar de trei ori in 11 duble dupa pierderea primei manse in deplasare.

Arbitru

Turcul Cunyet Cakir va conduce la centru inatalnirea de pe San Paolo si ba bifa cu aceasta ocazie meciul cu numarul 35 in Liga Campionilor, printre care si finala din 2015.

Real Madrid n-a pierdut niciodata cu acest arbitru la centru!



Napoli i-a pregatit infernul lui Real Madrid