Efortuna Sport

Milan – Inter, totul despre Derby della Madonina

Sursă foto: https://twitter.com/FCUpdate_nl/

Milano va fi sub asediul fanilor fotbalului, duminica seara, cand pe San Siro se dueleaza marile rivale locale AC Milan si Internazionale Milano.

Un singur punct le desparte pe cele doua formatii, iar momentul este unul special in perspectiva duelului direct. Milan are o serie impresionanta de zece meciuri consecutive fara infrangere.

De cealalta parte, Inter are orgoliul serios sifonat dupa eliminarea suferita din Europa League la mijlocul saptamanii dupa o infrangere chiar pe teren propriu in fata lui Eintracht Frankfurt.

Victorie Milan
Egal
Victorie Inter

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Milan n-a mai invins-o pe Inter in duelurile directe din ianuarie 2016 si intreaga suflare rossonera isi pune sperantele in forma de moment a favoritilor pentru a intrerupe acest interval negativ.

Inter are o singura victorie in ultimele cinci meciuri oficiale in toate competitiile si putem vorbi de o perioada de criza pentru echipa lui Luciano Spalletti.

Istoria ultimelor confruntari directe ne duce cu gandul la un duel mai degraba echilibrat duminica seara. In ultimele trei dueluri milaneze au fost meciuri de sub 2.5 goluri marcate.

Un singur gol s-a marcat in ultimele doua derby-uri intre Milan si Inter, iar in ultimele trei confruntari s-a intrat de fiecare data cu 0-0 la pauza.



Milan – Inter, totul despre Derby della Madonina