Efortuna Sport

Milan are cel mai slab start de sezon din ultimii cinci ani. Profita Empoli?

Meciul dintre Empoli si AC Milan trage cortina, joi seara, peste etapa intermediara din Serie A.

O partida deschisa oricarui rezultat intre doua echipe vecine de clasament in subsolul ierarhiei. Milan ocupa locul 16, cu 5 puncte, in timp ce Empoli o urmeaza indeaproape, pe locul 17, cu doar 4 puncte. E drept, rossonerii au un meci mai putin disputat, restanta cu Genoa.

Victorie Empoli
Egal
Victorie Milan

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Ambele echipe traverseaza o perioada mai putin favorabila. Milan are trei meciuri fara victorie, in timp ce Empoli n-a mai castigat de patru meciuri.

Empoli cauta primul succes pe teren propriu in ultimele 12 meciuri, interval in care a inregistrat sase victorii si sase egaluri. De cealalta parte, Milan are parte de cel mai start inceput de campionat din ultimele cinci sezoane, dar pentru fosta campioana a Europei acest amanunt nu mai reprezinta vreo surpriza.

Milan a primit gol in toate cele patru meciuri disputate pana acum in noul sezon de Serie A, amanunt de care pot profita pariorii cand iau calcul partida de la Empoli in optiunile lor.

Mai mult decat atat, si nu trebuie omis acest amanunt, Milan are o singura victorie in ultimele cinci deplasare, dar in mod paradoxal apararea a functionat mai bine in meciurile de pe teren strain.

Empoli si Milan au marcat de fiecare data in ultimele sapte intalniri directe, asa ca ne putem astepta si acum la un meci in care ambele echipe vor inscrie.

Milan a inscris cel putin doua goluri in cinci din ultimele sase deplasari la Empoli. Cel mai intalnit rezultat la pauza in istoria recenta a confruntarilor directe a fost 1-1!

Empoli a castigat doar unul dintre ultimele sapte meciuri contra Milanului. In rest au fost trei victorii ale rossonerilor si alte trei remize.



Milan are cel mai slab start de sezon din ultimii cinci ani. Profita Empoli?