Efortuna Sport

Meci de care pe care intre Voluntari si Hermannstadt pentru evitarea retrogradarii

Sursă foto: https://www.facebook.com/VoluntariFC

Echipele FC Voluntari si Hermannstadt sunt obligate sa castige meciul direct de luni dupa-amiaza pentru a continua lupta de supravietuire in Liga 1.

Victorie Voluntari
Egal
Victorie Hermannstadt

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Voluntari a castigat un singur meci din ultimele noua disputate, 2-1 pe teren propriu cu Concordia, prima echipa retrogradata dupa acest sezon. Patru remize si alte patru infrangeri au mai inregistrat jucatorii pregatiti de Cristiano Bergodi.

Tot un succes au la activ si cei de la Hermannstadt, dar in ultimele 12 partide si, coincidenta, tot impotriva celor de la Concordia. Cinci remize si sase infrangeri pentru sibieni in celelalte partide.

Doar de trei ori s-au mai intalnit Voluntari si Hermannstadt in Liga 1 pana acum, toate meciurile in actuala editie de campionat. Fiecare formatie a obtinut cate o victorie, iar un meci s-a incheiat la egalitate.

Hermannstadt s-a impus cu 4-0 in august 2018 pe teren propriu, la Targu Mures, Voluntariul a castigat acasa in returul sezonului regular, cu 2-0, iar in playout cu Hermannstadt gazda s-a terminat 1-1.



Meci de care pe care intre Voluntari si Hermannstadt pentru evitarea retrogradarii