Efortuna Sport

Manchester United – Tottenham, meciul zilei in fotbalul european

Echipele Manchester United si Tottenham trag cortina, luni de la 22:00, peste etapa a treia din Premier League.

Tottenham are un start de sezon perfect, cu sase puncte din sase posibile, insa istoria prezentei londonezilor pe Old Trafford nu este una foarte incurajatoare.

De 21 de ori a pierdut Tottenham in fieful lui Manchester United. Nicio alta echipa in istoria Premier League nu se poate “lauda” cu un asemenea palmares negativ.

Victorie Man.United
Egal
Victorie Tottenham

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Tottenham a pierdut ultimele cinci meciuri disputate pe Old Trafford, interval in care trupa londoneza a marcat un singur gol.

Manchester United a inceput sezonul cu victorie pe teren propriu contra campioanei Leicester, dar a urmat dusul rece cu Brighton, echipa in fata careia trupa lui Jose Mourinho s-a inclinat, cu 3-2. Doar in sezonul 1992/93 United a pierdut doua din primele trei meciuri ale sezonului.

Tottenham ramane totusi ultima echipa din Londra care a castigat pe terenul lui United in Premier League. S-a intamplat in prima zi a anului 2014. De atunci echipele din Londra au obtinut doar sapte puncte din 66 posibile pe Old Trafford.

Aviz amatorilor de pariuri, ultimele trei meciuri ale lui Tottenham au fost partide cu peste 2.5 goluri marcate. 

Si la nivelul celor doi antrenori exista un dezechilibru major intre Jose Mourinho si Mauricio Pochettino. Acesta din urma a pierdut 11 meciuri la rand in fata omologului sau portughez.



Manchester United – Tottenham, meciul zilei in fotbalul european