Efortuna Sport

Manchester United si Leicester dau startul noului sezon in Premier League

Sursă foto: twitter.com/ManUtd

Fara transferuri spectaculoase si cu o lista intreaga de jucatori indisponibili, Manchester United porneste la drum o noua campanie in Premier League contra unei echipe deloc comode.

Pentru Jose Mourinho lucrurile sunt clare: “Gata cu meciurile de pregatire, gata cu partidele amicale. Acum e vorba de lucruri serioase. Acum se joaca pe puncte. Fiecare punct se poate dovedit crucial. Niciodata nu se stie ce se poate intampla la finalul sezonului”.

Manchester United n-a impresionat pe piata transferurilor si se poate lauda doar cu aducerea brazilianul Fred, jucator inregimentat chiar in timpul Cupei Mondiale din Rusia.

Victorie Man.United
Egal
Victorie Leicester

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

In rest, Mourinho are la dispozitie acelasi lot din sezonul precedent, din care pentru meciul de vineri seara trebuie scosi din calcule Antonio Valencia, Marcos Rojo, Diogo Dalot, Ander Herrera si Nemanja Matic, toti accidentati.

De partea cealalta, Leicester si-a vandut vedeta la Chelsea, pe Riyad Mahrez, dar a rezistat tentatiei de a-l ceda pe Harry Maguire chiar la rivala din prima etapa.

Leicester nu se poate lauda cu un palmares entuziasmant in deplasarile de pe Old Trafford, castigand doar trei din cele 44 de meciuri pe terenul lui Manchester United. Singura victorie in campionat dateaza din februarie 1998. A fost atunci un 1-0 pentru “Vulpi”.

Singura infrangere suferita de Manchester United pe teren propriu in prima etapa a unui sezon de Premier League a venit in fata lui Swansea, in 2014.

Niciodata pana acum Jose Mourinho nu a pierdut in prima etapa a sezonului de Premier League.

De cealalta parte, Leicester are o singura victorie in ultimele noua starturi de sezon, 4-2 cu Sunderland in 2015.



Manchester United si Leicester dau startul noului sezon in Premier League