Efortuna Sport

Manchester United - Juventus, meciul serii in Liga Campionilor. Ronaldo revine pe Old Trafford

Sursă foto: twitter.com/ASChile

Duel de cinci stele, marti seara, pe Old Trafford din Manchester, acolo unde United primeste vizita lui Juventus in derby-ul Grupei H din Liga Campionilor.

Aceasta este a 13-a intalnire intre cele doua formatii la nivel european, pana acum Manchester United si Juventus impartindu-si in mod egal victoriile, cate cinci de fiecare parte. Alte doua meciuri s-au incheiat la egalitate.

Victorie Inter
Egal
Victorie Milan

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Manchester United nu traverseaza cea mai buna forma in acest moment si are o singura victorie in ultimele sase meciuri disputate in toate competitiile. La fel de adevarat ca trupa lui Jose Mourinho a pierdut o singura data in acest interval si ca a inregistrat patru remize, ultima dintre acestea pe terenul lui Chelsea, in Premier League. Un 2-2 smuls de londonezi cu gol in minutul 90+5, dupa ce United intorsese scorul de la 0-1.

Juventus a avut parte de un start perfect de sezon, cu victorii pe linie, recordul fiind stricat de egalul pe teren propriu contra celor de la Genoa, echipa internationalului roman de tineret Ionut Radu.

Campioana Italiei are o medie impresionanta in acest sezon (10 victorii si o remiza), avand 2.18 goluri marcate pe meci, iar sapte dintre cele zece victorii au fost obtinute la diferente mai mari de doua goluri.

Ultima oara cele doua echipe s-au intalnit in sezonul 2002/2003 al Ligii Campionilor, in a doua faza a grupelor. Manchester United s-a impus in ambele partide, cu 2-1 la Manchester si cu 3-0 la Torino pe batranul Delle Alpi.

Juventus a castigat ultima oara la Manchester in 1996, cu 1-0, printr-un gol marcat de legendarul Alessandro Del Piero din penalty.

Echipele probabile

Manchester United: De Gea; Young, Smalling, Bailly, Shaw; Fred, Matić, Pogba; Rashford, Lukaku, Martial;

Juventus: Szczesny; Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Bentancur, Pjanić, Matuidi; Bernardeschi, Dybala, Ronaldo.

Meciul va fi arbitrat la centru de Milorad Mazic din Serbia.



Manchester United - Juventus, meciul serii in Liga Campionilor. Ronaldo revine pe Old Trafford