Efortuna Sport

Manchester City continua cursa de urmarire a liderului

Sursă foto: https://twitter.com/MadisonsCB/

"Cetatenii" o sansa, miercuri seara, de a egala la puncte pe Liverpool dupa o deplasare chiar in orasul rivalei la titlu din acest sezon.

Manchester City o intalneste pe Everton, formatie de mijlocul clasamentului si care este lipsita de orice grija in acest moment.

Sapte victorii, doua egaluri si trei infrangeri a suferit Manchester City in deplasare pana acum. Cele trei infrangeri au venit in ultimele cinci deplasari: 0-2 cu Chelsea, 1-2 cu Leicester si 1-2 cu Newcastle.

Victorie Everton
Egal
Victorie Manchester City

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

La ultima deplasare echipa lui Pep Guardiola a condus inca din primul minut si a platit scump in urma a doua erori defensive in partea secunda.

Manchester City are a doua cea mai buna aparare in meciurile disputate pe teren strain, primind doar noua goluri. Doar rivala la titlu Liverpool sta mai bine, cu opt goluri incasate.

Everton are sase victorii in 13 meciuri jucate pe teren propriu in acest sezon, insa in ultimele cinci meciuri pe Goodison Park s-a impus o singura data, 2-0 cu Bournemouth si a pierdut de alte trei ori.

In ultimele cinci meciuri directe ambele echipe au marcat in patru dintre ocazii. Exceptie a facut singura victoria a celor de la Everton in acest interval, un 4-0 surprinzator inregistrat pe teren propriu in 15 ianuarie 2017.

De atunci a urmat o remiza (1-1) si doua victorii cu acelasi scor pentru Manchester City (3-1).



Manchester City continua cursa de urmarire a liderului