Efortuna Sport

Liverpool pusa sub presiune in Premier League. “Cormoranii” obligati sa castige cu West Ham

Sursă foto: https://twitter.com/premierleague

Etapa a 25-a din Premier League se incheie, luni seara, cu meciul dintre West Ham si Liverpool.

Liderul campionatului englez vine la Londra pentru un duel cu o echipa lipsita aparent de griji. Pentru Liverpool meciul este unul extrem de important in conditiile in care Manchester City s-a apropiat la doua puncte in clasament.

Echipa lui Jurgen Klopp nu-si permite vreun pas gresit in lupta pentru titlul de campioana, mai ales ca in acest sezon Liverpool a pierdut un singur meci in deplasare, 1-2 chiar contra “cetatenilor”.

Victorie West Ham
Egal
Victorie Liverpool

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

In rest, nu mai putin de noua victorii si doua remize pentru Liverpool, a doua echipa intr-o ierarhie a punctelor obtinute pe teren strain.

“Cormoranii” au cea mai buna aparare in deplasare, cu doar 7 goluri primite!

Nu mai putin de 16 goluri a primit West Ham de la Liverpool in ultimele patru meciuri de Premier League, ultimul rezultat considerat pozitiv pentru londonezi fiind un 2-2 in decembrie 2016 pe Anfield Road.

West Ham are cinci victorii si tot atatea infrangeri in cele 12 meciuri jucate acasa, golaverajul fiind unul negativ (-1) pentru “ciocanari”. Trei din cele cinci victorii au venit in ultimele cinci partide (3-1 cu Cardiff, 3-2 cu Crystal Palace si 1-0 cu Arsenal).

Liverpool a condus de sase ori la pauza in cele 12 meciuri din deplasare in acest sezon si nu a pierdut puncte la finalul respectivelor intalniri.

West Ham a primit 82 la suta din goluri in partea secunda a meciurilor de pe teren propriu.



Liverpool pusa sub presiune in Premier League. “Cormoranii” obligati sa castige cu West Ham