Efortuna Sport

Liverpool – Barcelona pentru un loc in finala Ligii Campionilor

Sursă foto: https://twitter.com/firatsoguk12/

Victoria obtinuta de Barcelona in tur, cu 3-0, lasa putine lucruri in neprevazut la returul programat pe Anfield Road, dar cu Liverpool nu se stie niciodata in cupele europene.

In tentativa de a rasturna rezultatul din tur, Liverpool va avea doua absenta care vor cantari enorm marti seara. Egipteanul Salah si brazilianul Firmino nu vor fi pe teren la returul cu Barcelona.

Cu toate acestea, managerul Jurgen Klopp este increzator si spune ca echipa sa “trebuie sa fie perfecta”.

Liverpool nu a mai pierdut pe teren propriu in Liga Campionilor de 13 meciuri, dar un succes cu 1-0 sau 2-0 nu ar conta decat pentru statistica.

“Cormoranii” au nevoie de o seara magica de tipul celei pe care AS Roma o reusea in urma cu un sezon in returul sferturilor de finala dupa 1-4 pe Nou Camp.

Barcelona a pierdut un singur meci din ultimele zece disputate in Liga Campionilor si vorbim aici chiar de acel 0-3 pe Olimpico in 2018, rezultat in urma caruia formatia balugrana se vedea eliminata din competitie.

Victorie Liverpool
Egal
Victorie Barcelona

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Echipele probabile

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Milner, Wijnaldum, Fabinho, Henderson; Mané, Origi.

Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Roberto, Rakitić, Busquets, Vidal; Suárez, Messi.

Partida va fi arbitrata de o brigada din Turcia care il va avea la centru pe Cüneyt Çakır, asistat la cele doua linii de Bahattin Duran si Tarik Ongun.



Liverpool – Barcelona pentru un loc in finala Ligii Campionilor