Efortuna Sport

Leicester - Sevilla: campioana Angliei n-a castigat niciodata in fata echipelor spaniole

Sursă foto: twitter.com

Cu un antrenor nou si o alta stare de spirit, Leicester City forteaza calificarea in sferturile Ligii Campionilor in fata puternicei Sevilla.

Gruparea andaluza a castigat mansa tur, cu 2-1, dupa un meci pe care l-a dominat in intregime, insa golul marcat in deplasare de campioana Angliei lasa deschisa optiunea calificarii.

Statistica nu arata prea bine pentru Leicester cand vine vorba de infruntarea echipelor spaniole. Niciodata echipa engleza nu a castigat impotriva adversarelor din Spania: o remiza si patru infrangeri.

Sevilla e favorita la Fortuna cu o cota de 2.25 pentru victorie cu Leicester.

In plus, de sapte ori in ultimele noua ocazii o echipa care a pierdut prima mansa in deplasare cu 2-1 a ratat calificarea in faza urmatoare.

O obisnuita a cupelor europene, in special Europa League, Sevilla este prezenta a treia oara in patru ocazii in faza eliminatorie a Ligii Campionilor. Cu toate acestea, andaluzii nu au trecut niciodata de optimi.

Nicio alta echipa nu a reusit mai multe meciuri fara gol primit in acest sezon decat Sevilla, cinci la numar la egalitate cu Juventus.

Pont

Sevilla nu a pierdut niciodata in deplasare in acest sezon european, inregistrand o victorie si doua remize, fara gol primit in toate aceste trei meciuri.



Leicester - Sevilla: campioana Angliei n-a castigat niciodata in fata echipelor spaniole