Efortuna Sport

Lazio – Juventus, meciul zilei in Serie A

Sursă foto: twitter.com

Duelul de pe Stadio Olimpico dintre Lazio Roma si Juventus Torino este unul cu importante implicatii in partea superioara a clasamentului din prima liga italiana.

Juventus este liderul autoritar al acesti sezon, cu un avans de opt puncte fata de Napoli, echipa care a remizat in deplasare cu Milan, scor 0-0.

Un rezultat de care poate profita Lazio echipa aflata la trei puncte in spatele rossonerilor si care vizeaza locul patru de Champions League.

Victorie Lazio
Egal
Victorie Juventus

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Pentru aceasta insa Lazio trebuie sa reuseasca ce n-a izbutit nimeni in actualul sezon de Serie A, adica sa o invinga pa Juventus.

Batrana Doamna este singura echipa care n-a cunoscut gustul amar al infrangerii in cele 20 de etape disputate pana acum. Doar in doua meciuri a pierdut Juventus puncte, acasa cu Genoa lui Ionut Radu si in deplasare cu Atalanta Bergamo.

Lazio a inceput anul cu o infrangere la Napoli, in timp ce Juventus a dispus la scor de neprezentare de Chievo.

Pe teren propriu Lazio are cinci victorii, trei remize si doua infrangeri, iar din ultimele cinci meciuri disputate acasa a castigat doar doua, ultima oara pe 22 decembrie contra lui Cagliari.

La ultima vizita in campionat, Juventus a salvat in extremis remiza la Bergamo prin aportul major adus de Cristiano Ronaldo.

Juventus a castigat cinci din ultimele sase intalniri cu Lazio, iar cele doua echipe n-au inregistrat nicio remiza in ultimele 19 partide oficiale in toate competitiile.

Sapte din ultimele opt victorii ale lui Juventus in deplasare au fost obtinute fara gol primit.



Lazio – Juventus, meciul zilei in Serie A