Efortuna Sport

Las Palmas - Valencia, un meci deschis oricarui rezultat

Sursă foto: twitter.com

Etapa a 20-a din La Liga se incheie, luni seara, cu meciul dintre Las Palmas si Valencia, un duel de 1x2 pentru pasionatii de pariuri sportive.

Las Palmas sta mai bine in clasament, pe locul 11 cu 25 de puncte, in timp ce Valencia este mai aproape de zona retrogradarii, ocupand pozitia a 15-a, cu 19 puncte.

Cu toate acestea, ultimele rezultate plaseaza formatia oaspete intr-un usor avantaj, “liliecii” ajungand in Insulele Canare dupa doua victorii la rand (2-1 cu Espanyol acasa si 2-0 in deplasare cu Villarreal).

De cealalta parte, Las Palmas n-a mai castigat de trei meciuri, mai precis de la un surprinzator 3-2 in deplasare cu Atletico Madrid in Cupa Regelui Spaniei.

A urmat 0-5 pe Nou Camp cu Barcelona in campionat si 1-1 acasa cu Deportivo La Coruna, meci in care golul egalizator al galicienilor a fost marcat de internationalul roman Florin Andone.

Meciuri directe

Las Palmas s-a impus in meciul tur cu Valencia, pe Mestalla, cu 4-2, pentru ca la ultima lor intalnire in Insulele Canare gazdele sa castige, cu 2-1, in aprilie 2016.

Fortuna ofera o cota de 2.05 pentru o miza de peste 2.5 goluri in conditiile in care ambele echipe vor marca.

Invincibili acasa

Las Palmas este neinvinsa pe teren propriu in acest sezon de La Liga si n-a mai pierdut un meci acasa de aproape un an, mai precis de la 1-2 cu Real Madrid pe 13 martie 2016. 

De atunci Las Palmas a inregistrat sapte victorii si tot atatea remize in fata propriilor suporteri.

Valencia are trei victorii in zece meciuri disputate in deplasare in acest sezon



Las Palmas - Valencia, un meci deschis oricarui rezultat