Efortuna Sport

Juventus - Roma, meciul zilei in Serie A. Capitolinii n-au mai castigat la Torino de aproape 9 ani!

Sursă foto: twitter.com/juventusnation

Cel mai atractiv meci al zilei in prima liga italiana se disputa la Torino intre echipa locala Juventus si AS Roma.

Sperantele romanilor de a prinde un loc in primele patru se leaga si de meciul programat sambata seara, mai ales ca echipa din capitala Italiei este pentru moment in afara pozitiilor de cupele europene.

Daca Juventus conduce autoritar campionatul, cu un avans de opt puncte in fata celor de la Napoli, AS Roma este doar a saptea in clasament deja la 22 de puncte distanta de Batrana Doamna!

Victorie Juventus
Egal
Victorie Roma

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Roma are de recuperat trei puncte fata de AC Milan, echipa de pe locul patru, dar pentru aceasta trebuie sa obtina punct sau puncte la Torino.

Dupa 0-1 in deplasare cu Udinese pentru AS Roma au urmat trei meciuri fara infrangere, dar in care a obtinut doar o victorie, 3-2 runda precedenta pe teren propriu cu Cagliari.

Juventus are o serie de victorii pe linie si in acest sezon a pierdut puncte doar in remiza scor 1-1 cu Genoa pe teren propriu.

Cea mai buna aparare (doar opt goluri primite) si cel mai bun atac (33 marcate) se regasesc in dreptul echipei lui Max Allegri.

Din primele 13 echipe ale campionatului italian AS Roma are cea mai slaba aparare, cu 22 de goluri incasate. Doar Empoli, echipa de pe locul 14, a primit mai multe goluri (29).

Roma a obtinut doar doua victorii in deplasare sezonul curent.

In opt din ultimele zece meciuri cu Juventus cei de la AS Roma au esuat in tentativa de a marca in prima repriza.

Juventus n-a mai pierdut pe teren propriu in fata Romei din ianuarie 2010, inregistrand de atunci sapte victorii si o remiza.



Juventus - Roma, meciul zilei in Serie A. Capitolinii n-au mai castigat la Torino de aproape 9 ani!