Efortuna Sport

Inter Milano in criza de rezultate. Victoria obligatorie cu Chievo

Sursă foto: https://twitter.com/SempreIntercom/

Echipa Inter Milano are nevoie disperata de cele trei puncte puse in joc, luni seara, la partida cu Chievo Verona, ultima a rundei cu numarul 36 din Serie A.

Inter a obtinut o singura victorie in ultimele cinci meciuri de campionat, 3-1 in deplasare cu Frosinone, si vine dupa trei remize la rand, doua dintre acestea pe teren propriu.

Formatia milaneza s-a vazut impinsa de pe podium de Atalanta, revelatia sezonului din prima liga italiana, si simte in ceafa rasuflarea urmaritoarelor AC Milan si AS Roma. Nici Torino, echipa de pe locul sapte, nu e prea departe de Inter.

Victorie Inter
Egal
Victorie Chievo

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Cu un succes in fata ultimei clasate cei de la Inter ar reveni pe podium la patru puncte de rivala Milan.

Chievo este deja retrogradata in Serie B de runde bune, iar in ultimele sapte etape de campionat a obtinut doar patru puncte din totalul de 15. Victoria obtinuta in deplasare cu Lazio, scor, 2-1, a aratat ca cei de la Chievo nu trebuie luati chiar la pret de matineu.

Etapa precedenta echipa veroneza a incasat un aspru 4-0 pe teren propriu de la SPAL, formatie de mijlocul clasamentul lipsita de orice grija.

Inter n-a reusit sa o invinga pe Chievo in tur, meci incheiat 1-1 cu trei zile inaintea Craciunului.

Cu toate acestea, la ultima vizita pe Giuseppe Meazza in calitate de adversara pentru Inter, echipa din Verona a primit un sec 5-0 in decembrie 2017.

Un singur gol a marcat Chievo si a primit nu mai putin de noua in precedentele trei dispute cu Inter la Milano.



Inter Milano in criza de rezultate. Victoria obligatorie cu Chievo