Efortuna Sport

Inter Milano - Borussia Dortmund, socul serii de miercuri in Liga Campionilor. Avancronica si cote aici

Sursă foto: https://twitter.com/AzArdit

Unul dintre cele mai interesante meciuri propuse, miercuri seara, de Liga Campionilor este, fara doar si poate, ce de la Milano dintre Internazionale si Borussia Dortmund.

Victorie Galatasaray
Egal
Victorie Real Madrid

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Borussia Dortmund vine pe San Siro in postura de lidera a Grupei F, cu patru puncte dupa primele doua meciuri.

Echipa germana a obtinut un punct cu Barcelona pe teren propriu, in conditiile in care a ratat o lovitura de la 11 metri, apoi a invins-o pe Slavia Praga, cu 2-0.

Inter Milano are un singur punct dupa remiza surprinzatoare de acasa cu Slavia Praga, scor 1-1, si infrangerea de la Barcelona, cand echipa italiana a condus mare parte din timpul meciului fiind invinsa pe final.

Asadar, cu un singur punct in cont, Inter este obligata sa joace meciul de miercuri seara doar la victorie. Borussia Dortmund se afla in pozitia de a fi multumita si cu un punct la Milano.

De patru ori s-au mai intalnit cele doua echipe pana acum. De doua ori s-a impus Inter, un meci s-a incheiat la egalitate si o data victoria a apartinut Borussiei Dortmund.

Inter Milano are o problema cand vine vorba de meciurile disputate pe teren propriu contra echipelor germane. Nicio victorie pentru nerrazzuri in cele sase confruntari cu reprezentantele Bundesligii, bilantul fiind de un egal si cinci infrangeri.

In ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu in competitiile europene cei de la Inter au obtinut o victorie, trei remize si au pierdut o data.

Inter a pierdut un singur meci din ultimele zece disputate pe teren propriu in toate competitiile, 1-2 cu Juventus chiar luna aceasta, pe 6 octombrie.

Borussia Dortmund este neinvinsa in deplasare de patru meciuri, de la 1-3 pe terenul nou-promovatei Union Berlin in campionat.

Doar trei victorii pentru echipa germana in ultimele opt deplasari din Liga Campionilor.

Meciul Inter Milano - Borussia Dortmund incepe la 22:00 si este televizat in Romania de Digi, Look si Telekom.



Inter Milano - Borussia Dortmund, socul serii de miercuri in Liga Campionilor. Avancronica si cote aici