Efortuna Sport

Ibrahimovic revine dupa suspendare, United favorita cu Everton

Sursă foto: twitter.com

Manchester United primeste vizita lui Everton, marti seara de la 22:00, intr-un meci din etapa a 31-a a Premier League.

Doar trei puncte despart cele doua formatii in clasament, cu mentiunea ca United are doua meciuri mai putin disputate comparativ cu echipa din Liverpool.

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic revine in prima echipa la United dupa cele trei meciuri de suspendare, la fel ca si Ander Herrera.

Fortuna ofera o cota de 1.57 pentru victoria lui Manchester United.

United n-a mai pierdut un meci in Premier League din 23 octombrie 2016, cand era ingenuncheata de Chelsea la Londra, cu 4-0, echipa in fata careia se inclina si in Cupa Angliei, 1-0 in 13 martie.

Pentru echipa lui Jose Mourinho victoria in meciul cu Everton este cuvantul de ordine, in conditiile in care United se afla in afara locurilor de Liga Campionilor, la cinci puncte de urmatoarea clasata, Manchester City, si un meci mai putin disputat.

Everton n-a mai castigat in deplasare, in campionat, din 21 ianuarie, cand s-a impus cu 1-0 la Crystal Palace. Au urmat doua remize si alte doua infrangeri, cu Tottenham si Liverpool.

O singura victorie a obtinut Everton pe Old Trafford in 23 de meciuri in Premier League, in decembrie 2013. In rest, de 18 ori s-a impus United si alte patru meciuri s-au incheiat la egalitate.

Everton a marcat doar in cinci din ultimele 12 vizite pe Old Trafford, iar patru din cele opt goluri marcate in acest interval au venit intr-o remiza uriasa, 4-4 in aprilie 2012.



Ibrahimovic revine dupa suspendare, United favorita cu Everton