Efortuna Sport

Halep are prima sansa cu Sevastova. Meciul poate fi mai greu decat pare la prima vedere

Sursă foto: twitter.com

Simona Halep o intalneste, vineri seara, pe Anastasija Sevastova din Letonia in sferturile de finala ale turneului WTA de la Stuttgart.

La prima vedere, judecand dupa pozitiile celor doua din clasament, Halep are o partida facila, insa desi pare neverosimil Sevastova conduce la intalnirile directe (3-2).

Adevarat este ca ultimul meci al celor doua, in iulie 2016 cu trofeul pe masa la Bucuresti, a fost un cosmar pentru Sevastova, jucatoarea baltica fiind invinsa cu un 6-0, 6-0 pe care nu-l va uita niciodata.

Fortuna ofera o cota de 3.85 pentru o victorie in trei seturi a Simonei Halep.

Confruntarea de vineri seara va fi a treia pe zgura intre Halep si Sevastova, scorul pe aceasta suprafata fiind egal (1-1).

Doua din cele cinci meciuri anterioare au avut nevoie de set decisiv, in rest fiind partide scurte, fara complicatii de luat in seama.

La fel de adevarat este ca palmaresul intalnirilor directe este oarecum mincinos, daca ne gandim ca patru dintre meciuri dateaza din perioada anilor 2009-2011, cand Simona Halep nu insemna inca foarte mult in tenisul mare.

In 2017, Sevastova a disputat o semifinala la Dubai, unde pierdea la Caroline Wozniacki, atingea un sfert de finala la Charleston pe zgura americana si se oprea in turul 3 la Australian Open.

De retinut ca Sevastova a invins-o in acest an pe Irina Begu la Dubai si apoi a pierdut cu Sorana Cirstea la Miami.

Palmaresul pe zgura in 2017 este de patru victorii si o infrangere, in timp ce Halep a castigat toate cele trei meciuri jucate pana acum pe cea mai lenta suprafata din circuit.

Pentru a ajunge in sferturi la Stuttgart Sevastova a trecut de Samantha Stosur si Johanna Konta, doua adversare deloc usor de invins.



Halep are prima sansa cu Sevastova. Meciul poate fi mai greu decat pare la prima vedere